Oh God, ik kom!

 

Welkom op de pagina voor de relifanaten onder ons. Deze pagina staat ter beschikking aan hen die ons de wonderen des Heeren hebben te melden. Dan wel diens boodschap wensen uit te dragen of gewoon met ons hun liefde voor de Heer willen delen. Mail je Zijnsbeleving naar zeiksijs@haagsweb.nl

 

 

Hieronder een bespiegeling van de zeiksijs zelve....

 

Herenliefde

 

"...Het ultiemste van het ultiemste van het intiemste in de genotsbeleving is voor mij de penetratie van het kontje van een afgetrainde ballerina. Ze moet niets aan hebben, behalve haar spitzen. En ze moet, alvorens te worden gepenetreerd, wel eerst op haar tenen gaan staan. Zoals ballerina's dat gewoon zijn te doen. Pas dan worden de bilspieren van het toch al goed getrainde achterwerk extra aangetrokken. Zodat ons danseresje bij de penetratie nog strakker zal zijn. Strakker dan welk poesje ook kan zijn!

Maar ja, zie maar eens aan een ballerina te komen die dit met je wil. Uitgesloten!

 

Second-best is dan het kruisbeeld. Dat wil zeggen, als je de Christusfiguur, volgens aanwijzingen van de Gamma, zonder schade hebt weten los te krijgen van het kruis. Dan hou je immers een Jezus over die in al zijn kwetsbaarheid voor je staat. De armen gespreid, de lendedoek erotisch half-afgezakt en -omdat Hij daarmee zat vastgespijkerd- met Zijn voeten in de spitzenstand van de ballerina….!

Dus dan hou je een Jezusje over met een heel strak anusje…. Werkelijk een delicatesse!..." 

 (lees verder in de op stapel staande verhalenbundel: 'Onder de oksel van Balkenende')

 

daar is Ie dan...

 

 

Heer

 

"...Ik liep het gebouw binnen. En inderdaad, afgeladen met mensen. Orgelmuziek, zoals je het ook op mellowhouseparties kunt horen, dus hier was nog een te gek feest aan de gang. Had in mijn onbenul alvast wat geld gepakt om de entree te betalen, maar het bleek nog gratis toegankelijk te zijn ook! En ik heb me zelden eerder ergens zo welkom gevoeld. Want een heel stel jonge meisjes en bebrilde huisvrouwentypes zongen me toe:

‘Heer, ontferm u over ons’

Nou, dat wilde ik best. Zaten sappige tiepjes tussen! Het hele zootje zong mee trouwens, ook de mensen die op de tribune zaten. Met enthousiasme zong dat hele lekkere gleuvenkoor me toe:

‘Genade Heer, vergeef ons.

Zet ons op het spoor van eeuwig leven.

Wij loven u, wij prijzen u voor uw

GROTE HEERLIJKHEID’!

 

Tering, ik had met m’n dronken harses wel in de gaten dat ik welkom was, maar dat ze mijn  heerlijkheid zouden bezingen was onwijs kicken. Ik aarzelde geen moment en liet mijn broek zakken om een ieder deelgenoot te maken van hoe groot mijn heerlijkheid inmiddels wel was..."   

(lees verder in de op stapel staande verhalenbundel: 'Onder de oksel van Balkenende')