Het Vergeetregister    

   

Jaren geleden publiceerde de voormalige dichter des vaderlands, Gerrit Komrij, het boek 'Horen, zien, zwijgen'. Het definitieve boek over televisie. De 'treurbuis' kraakte in al zijn voegen en achterin het boek had Komrij een register van (toen) bekende Nederlanders opgenomen die binnen vijf jaar vergeten zouden zijn; het Vergeetregister. We pakken, zo'n 30 jaar na dato, de draad weer op. Kom maar op met je vergeten (gewenste) bekende vaderlanders, medenederlanders en andere (zelfbenoemde) corrifeeŽn (mailto:zeiksijs@haagsweb.nl)  Bij deze alvast een voorzet....

Hans Janmaat        : voormalig Hoofd Luis van de Centrumpartij/Centrumdemocraten

Seth Gaaikema      : of Gert Zeikemaar? Wie was dit?

Jos Brink                : wandelend bidprentje, ex-lachzak

Dries van Agt         : vraagt zich nog steeds af: rende Menten naar Zwitserland?

Paul de Leeuw        : ex-presentator, voorziet Italiaanse smartlappen van licht-homoseksuele vertaling, als panellid bekend om zijn guitig van achter zijn brilleglazen wegkijken ('Mežd, wat zeg ik nouououou....?)

Hennie Huisman    : gesjeesde drummer van BZN, die zich sterk maakte voor tussen-de-schuifdeuren-acts als playback- en soundmixshows; voorlopers van zintuigen-beledigende activiteiten als karaoke en Idols. Heeft aan het voorover buigen naar kinderen een ronde rug overgehouden.        

   Naar de overige pagina's: